TASTY FOOD

Recentebeoordeling


2 sterren uit 183 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Food. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 13:33 Paid for the food and delivery, it never came and the restaurant didn’t do anything
21 nov 2022 om 6:17 The meat was old and taste really bad ! No one can eat that ! And everything cames cold !
16 nov 2022 om 23:35 Kapsalon besteld. Halverwege gestopt met eten, omdat het zo smerig was.
8 nov 2022 om 12:33 Erg
6 nov 2022 om 8:46 Ondanks de beloofde bezorgtijd van 1 uur(!!) toch te laat. Het eten was koud en niet lekker. Hamburger saai, shoarma vies, patat slap.
20 okt 2022 om 23:59 Bestelling nooit geleverd! Heb de avond van bestelling een sms ontvangen dat het te laat was om nog te bezorgen en dat ik mijn geld terug zou krijgen van Thuisbezorgd. Het is inmiddels 4 dagen geleden en nog steeds niets ontvangen. Geld kwijt!
20 okt 2022 om 23:42 Food was regular. Frites weren't fresh and they didn't sent us the drink that was included in the menu. We called the restaurant and they didn't do anything about.
14 okt 2022 om 3:28 Bestelling nooit geleverd. Bestel je eten niet hier
14 okt 2022 om 3:09 Wat een rotzooi sta nu al 4 uur op me eten te wachten laat maar geef mij maar me 20€ terug
10 okt 2022 om 17:09 Nooitmeer
9 okt 2022 om 0:06 Kapsalon en een kipburger besteld, kipnuggets gekregen en kapsalon slap, niet lekker. Ik zou hier niet nog een keer bestellen
5 okt 2022 om 21:06 My soda was missing